Trgovina

Ruksaci za školu za sve ukuse

Ruksaci za školu djeci se moraju u prvoj vrsti zaista sviđati. To je sigurno jedno od prvih pravila, jer samo tako nosit će ih sa guštom. Ali kako roditelji znamo, da to nije jedino, šta je važno, vjerojatno naša pažnja preusmjerena je u drugu stranu: na funkcionalnost, udobnost te cijenu. Sve to naime igra vrlo važan faktor kod izbora.

Ako tražite školske torbe za djecu, koje će se sviđati vašim mališanima, a u istovremeno želite i sve to, onda obratite pažnju na široki asortiman u Biroteki.

ruksaci za školu

Školske torbe i ruksaci za svaki ukus

Školske torbe i ruksaci, koji se nalaze u asortimanu Biroteke, atraktivni su za djecu ali u isto vreme imaju i sve ono što traže roditelji. Oni su, naime, izrađeni jako kvalitetno, iz odličnih materijala.

Pravljeni su ergonomski, zato su zdravi i udobni za nošenje. A ako želite još smanjiti teret vašeg mališana, možete izabrati i školske torbe i ruksake na kotačima. Oni su uz to i atraktivni, te imaju puno džepova i različitih dodataka. Tako će vaši školarci u njih moči spremiti baš sve šta im treba za školu.

Školske torbe za djecu, koje su zdrave

Kakve su školske torbe za djecu, koje su zdrave? One koje su udobne i jednostavne za nošenje, a uz to još i pomažu, da imaju djeca ljepše držanje. To su ergonomski ruksaci za školu!

Oni su laki, šta znači, da imaju manje od 1 kg. Njihova cjelokupna težina sa svim stvarima u njima naime ne smije biti veća od 10 do 15% cjelokupne težine djeteta. Njihove naramenice su široke bar 4 do 5 cm. Tako se ne urežu u ramena djece.

Osim toga moguće ih je i prilagođavati, zato je takav ruksak za školu lakše nositi. Leđa moraju biti pravljena ergonomski, to znači da slijede liniji dječje kralježnice. Osim toga leđa moraju biti istovremeno čvrsta i mekana, da je torba udobnija za nošenje. A dobar dodatak je i mrežica na njima, zbog koje se dijete ne znoji.

školske torbe i ruksaci

Torbe neka budu funkcionalne

Osim toga, da su torbe pravljene ergonomski, one moraju biti i funkcionalne. To znači, da moraju imati dovoljno džepova i dodataka, gdje djeca mogu spremiti sve šta im treba. A uz to moraju biti i napravljeni iz kvalitetnog i uzdržljivog materijala, kako bi ih djeca mogla dugo upotrebljavati. Ako su izrađeni iz vodootpornog materijala još toliko bolje.

Osim toga ne zaboravite i na dodatke, sa kojim će biti školske torbe i ruksaci vidljiviji u prometu. Za to će dobro služiti reflektirajuće oznake i drugi elementi. A neće biti pogrešno ni ako ćete djeci na ruksak za školu vezati krijesnicu.

školske torbe za djecu

Školske torbe za cure u koje će se zaljubiti

Kad ste provjerili sve ostalo, onda dolazi vrijeme i da nađete školski program sa motivima koje će se vašim malim ljepoticama zaista sviđati.

Biroteka nudi mnogo različitih kolekcija u koje će se vaše djevojčice prosto zaljubiti. Cure koje vole Frozen, Vaianu ili koji drugi crtani film, zaljubit će se u školske torbe za cure sa tim likovima. Moderne cure neka izabere torbe iz kolekcija Smiley sa različitim ikonama ili Street u različitim bojama i uzorcima, kao što su, na primjer, cvjetići.

Cure koje obožavaju modu oduševit će se školskom torbom za cure Fashionista iz iste kolekcije. A one malo drugačije ruksaka za školu Dreams sa sanjalačkom djevojčicom i engleskim napisom „My dreams come true“ ili čak takvim, koje bi se sviđale i dečkima kao što i curicama.

Biroteka nudi vam stvarno velik asortiman školskih torbi i ruksaka, tako ćete sigurno naći prave za svoju ljepoticu. A šta je najljepše, pored toga, da ćete dobiti lijepi ruksak za školu, dobit ćete i kvalitetnog, zdravog te funkcionalnog.

školske torbe za cure